Deelnemers leergang transformatief leiderschap 2021

Een bloemlezing van reviews van de leergang transformatief leiderschap 2021.

Fijne leergang. Er is echt iets veranderd en ik heb nu vertrouwen in mijn transformatief leiderschap. Fijne gastsprekers en goede afwisseling met opstellingen.

Een reis met een vertrek naar jezelf en je omgeving, met een nog wat onbekende bestemming. Een reis met hoogte- en dieptepunten, vergezichten en donkere putten, van bron naar bestemming, een bewuster persoon.

Mooie opbouw van de blokken; zit goed in elkaar. Opstellingen zijn super krachtig om inzichten te krijgen. Daar is veel tijd en aandacht voor.

Top! Veel opstellingen. Geweldig. Erin houden. Rust en ruimte is heel fijn. Het voelt heel vrij waardoor je uitgenodigd wordt om je te laten zien. Meer aandacht voor uitleg theorie.

De leergang bracht me dichter bij mezelf. De taak die voor mij bestemd is en de wijze waarop deze door mij kan worden gepakt vanuit mijn plek is helder geworden. Wat een inspiratie heb ik ontvangen.

Transformatief, thuiskomen. De leergang faciliteert het proces. De externe sprekers ondersteunen en versterken op wat er voorligt. Inspirerend. Persoonlijk transformatieproces op leiderschap key. Theorie mag wel iets uitgebreider.

Af en toe behoefte aan wat meer onderbouwing van theorie in relatie tot spelende organisatievraagstukken.

Een geweldige leergang: leren met je hoofd, hart en lichaam zodat alle kennis goed beklijft. Precies wat ik nodig had voor mijn werk t.b.v. de transformatie van de universiteit en wat naar mijn idee de gehele samenleving nodig heeft.