Logo Latitude rgb website
IMG_4411
20-10-2010 is de startdatum van Latitude opleidingen & advies. Nu is het negen jaar later. De tijd is voorbij gevlogen en tegelijk kunnen we ons bijna niet meer voorstellen dat we nog in loondienst aan het werk waren. Intensieve en intense jaren waren het.
Het logo is veranderd, al een aantal keren een nieuwe website gekregen, de persoonlijke coaching is vervallen (we sturen klanten nu door naar anderen) en de advisering/begeleiding bij organisaties is toegenomen. De basis voor de opleidingen staat nog steeds als een huis. We blijven zelf in ontwikkeling waardoor ook onze opleidingen en organisatieadvies zich ontwikkelen.
We zijn nog steeds erg enthousiast over dit werk met veel zingeving. Zingeving voor onze deelnemers, klanten en ook voor ons.
En nu op naar het 10 jarig jubileum!
IMG_1185
Op 29 en 30 november zijn de praktijkdagen in Lemmer.
Twee dagen systemisch werken met familie- en organisatieopstellingen voor (oud) deelnemers aan onze opleidingen. Dagen om zelf opstellingen te begeleiden, om vragen te stellen, om deel te nemen als representant. Ineke begeleidt in de grote groep een familieopstelling, Boudewijn een organisatieopstelling.

Voor € 69 kun je al blijven overnachten als je een kamer rechtstreeks bij hotel Iselmar boekt.
Bij hotels.nl krijg je in de maand oktober ook nog eens twee diner bonnen ad € 20 er bij.

Natuurlijk is er veel gelegenheid elkaar weer te ontmoeten en bij te praten. Het maximum aantal deelnemers is 20.
IMG_1269
In september is Boudewijn gestart met de opleiding 'professionele begeleiding van organisaties' bij Phoenix opleidingen in Utrecht. Lesdagen, intervisie en supervisie. Opdrachten, thuisstudie, mooie boeken. 'De tekens verstaan' bijvoorbeeld. Een boek over persoonlijk en professioneel leiderschap.

Belangrijke onderwerpen in deze opleiding zijn het diagnosticeren, karakterstructuren (van organisaties!) en groepsdynamica. Nu al zie ik veel mogelijkheden, zowel voor de opleiding organisatieopstellingen als voor mijn werk bij bedrijven en organisaties. Het is echt smullen. Supervisie voor deelnemers bijvoorbeeld. Meer of iets andere uitleg over belangrijke onderwerpen zoals 'overdracht en tegenoverdracht'. Ook meer aandacht over de relatie tussen je 'privé-systeem' en je 'werk-systeem'. Wordt zeker vervolgd.

vrouwblog
De vier workshops loopbaanopstellingen die Ineke samen met Marian Nissink heeft verzorgd waren een succes. 32 deelnemers hebben op die dagen een opstelling gehad waarvan we van meerderen het grote effect al gehoord hebben.

Er zijn vragen voor een vervolg, daar komen we nog op terug. Hou de website in de gaten.
In Groningen zal Marian niet meedoen: ze vertrekt naar het zuiden van Europa. Daar is trouwens vast ook wel een mooie locatie te vinden..... We houden zeker contact met elkaar.
IMG_1270
Maandelijks geven we een opstellingenavond in Groningen en in Lemmer. 30 oktober in Lemmer doen we twee opstellingen met samengestelde gezinnen. Heb je persoonlijk of professioneel interesse, dan is het een aanrader. We horen graag voor die tijd of je komt, ivm een maximum aantal.
Tip: er is net een nieuw systemisch boek uit over de dynamieken in samengestelde gezinnen, met de titel: 'De mijne zijn de liefste'. Het is geschreven door Magda Hengst en Karin de Hollander.
2-4-2010 22-55-23.NEF-1
Teamcoaching: olie in de machine.
In veel bedrijven en organisaties wordt tegenwoordig gewerkt met teams. Teams onderscheiden zich, in grote lijnen, van afdelingen doordat ze een specifiek en duidelijk omschreven ‘doel’ hebben waaraan ze werken. De áfdeling financiën zou dus een téam ‘jaarrekening 2019’ kunnen … Lees meer

TA ego-toestanden
Transactione Analyse (TA)
De 2-daagse workshop TA kun je in 2020 op twee plekken volgen. Op 7, 8 februari in Lekkerkerk en op 27, 28 maart in Lemmer.
IMG_7097
AGENDA
2019
Workshop familieopstellingen Groningen
6 november
4 december

Workshop familieopstellingen Lemmer
30 oktober (samengestelde gezinnen)
20 november

Praktijkdagen
29,30 november

2020
Basisopleiding familieopstellingen
10,11,12 januari; 7,8,9 februari; 13,14 maart
(Deze gaat definitief door)

Opleiding organisatieopstellingen
31 januari, 1,2 februari; 6,7,8 maart; 27,28 maart
(Deze opleiding is vol, wachtlijst mogelijk)

Basisopleiding familieopstellingen
3,4,5 april; 8,9,10 mei; 5,6 juni

Vervolgopleiding familieopstellingen
17,18,19 april; 15,16,17 mei; 12,13 juni

Workshop Transactionele Analyse
7,8 februari in Lekkerkerk
27,28 maart in Lemmer
IMG_1017


Wil je meer informatie, kijk dan op onze SITE.

facebook linkedin 
MailPoet