Vervolgopleiding familieopstellingen

In de vervolgopleiding familieopstellingen leer je hoe je het systemisch werken toepast met behulp van familieopstellingen. Tegelijk is het een verdieping van je systemische persoonlijke ontwikkeling en je persoonlijk leiderschap.

Net als in onze basisopleiding familieopstellingen  staat de zelfervaring weer centraal:

je kunt dit werk alleen van buiten doen als je eerst de weg naar binnen bent gegaan.

Inhoud opleiding familieopstellingen 

Na de basisopleiding familieopstellingen, waar je eigen, systemische persoonlijke ontwikkeling voorop stond, leer je in de opleiding familieopstellingen steeds meer systemisch te kijken en te denken en vragen van cliënten zelf te vertalen naar opstellingen. Je leert zelf opstellingen te begeleiden, dit prachtige ambacht in te zetten, mede aan de hand van verschillende modules.

Er wordt uitgebreid aandacht besteedt aan het één-op-één systemisch coachen m.b.v. opstellingen. Hierbij maken we gebruik van voorwerpen (tafelopstellingen) en vloerankers.

We bieden veel ruimte om te oefenen en om persoonlijke vraagstukken in te brengen.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

De opleiding familieopstellingen is voor iedereen die geïnteresseerd is in het systemisch werken, zowel persoonlijk als professioneel en het wil toepassen in het dagelijks leven en/of werk.

Bijvoorbeeld coaches, (NOBCO 48 PE-punten), vak/hypno-therapeuten, trainers, organisatieadviseurs, medewerkers in de jeugd- en gezinszorg, HRM-adviseurs, (bedrijfs)-maatschappelijk werkers, leerkrachten, NLP’ers.

 

Voorkennis en ervaring

Onze opleiding familieopstellingen vereist naast een uitgebreide kennis van systemisch werken een bepaalde grondhouding. Kennis en houding kun je hebben opgedaan bij onze basisopleiding familieopstellingen, maar ook bij andere opleidingen, zoals familieopstellingen, systemisch werken en systemisch coachen bij andere instituten.

Wij overleggen graag met je of je vooropleiding, kennis en ervaring voldoende is om aan onze opleiding familieopstellingen te kunnen deelnemen.

Duur van de opleiding

De vervolgopleiding familieopstellingen duurt acht dagen en is verdeeld in twee blokken van drie dagen (donderdag, vrijdag, zaterdag) en één blok van twee dagen (vrijdag/zaterdag).

We werken van 10.00 tot 17.00 uur.

DATA  |  KOSTEN  |  LOCATIE | PE-punten

Persoonlijk leiderschap

Onze opleidingen zijn gecertificeerd
en geaccrediteerd door verschillende
beroepsverenigingen zoals NOBCO en SKJ.
Wij staan ingeschreven in het CRKBO.