Workshops

Wil je in korte tijd kennismaken met één onderwerp? Of een vraag inbrengen, situatie behandelen die voor je speelt? Of gewoon eens met andere geïnteresseerden een dag voor jezelf en tegelijk serieus bezig zijn? Ervaring opdoen met representeren? Ons leren kennen en zien werken?

In de workshops bij Latitude Opleidingen kan dat allemaal: zelf vragen inbrengen of verder kennis maakt met systemisch werken. Neem voor specifieke vragen of onduidelijkheden contact op. We bespreken het graag.

Regelmatig zijn er workshops:

Data

Kijk op de Agenda voor data. Iedere eerste woensdagavond van de maand is er een open workshop familieopstellingen en organisatieopstellingen in Groningen bij EdanZ, Van Oldenbarneveltlaan 6. We starten om 19.30 uur en vragen een bijdrage van  € 70 voor een vraagsteller en € 20 voor de andere deelnemers. Graag even contact als je een vraag wilt inbrengen. Om de twee maanden is er op een woensdagavond een open workshop familieopstellingen en organisatieopstellingen in Lemmer bij Hotel Iselmar, Plattedijk 16. We starten om 19.30 uur en vragen een bijdrage van  € 70 voor een vraagsteller en € 25 voor de andere deelnemers. Graag even contact als je een vraag wilt inbrengen.

Locatie

De avondworkshops familieopstellingen en organisatieopstellingen, de praktijkdagen en de dagworkshops transactionele analyse, vinden op reguliere basis plaats in Lemmer, zuidwest Friesland en in Groningen. In overleg organiseren wij elke workshop overal in het land.

Kijk voor meer informatie bij de verschillende workshops of neem contact op.