Basisopleiding familieopstellingen

In onze basisopleiding familieopstellingen leer en ervaar je wat familieopstellingen zijn, hoe het werkt, wat je ermee kunt en wat dat voor jou betekent. Persoonlijk en/of professioneel. Voor iedereen die wil weten wat familieopstellingen zijn en wat systemisch werken is. 'Je weet pas waar je naartoe gaat als je weet waar je vandaan komt.'

De basisopleiding familieopstellingen is ook nog eens uniek in aanpak omdat alle deelnemers elke opstelling zelf ondergaan tijdens de opleiding en we niet werken met intervisiegroepen.

In de afgelopen 14 jaar gingen vele enthousiaste deelnemers je al voor. Na afloop kun je rustig bepalen of je verder wilt met een vervolgopleiding familie- en/of organisatieopstellingen om het prachtige ambacht zelf te leren of dat je voldoende hebt aan alleen persoonlijke systemische ontwikkeling. De eerstvolgende start op 12 januari 2024. Je kunt je hier aanmelden.

In de basisopleiding familieopstellingen ontdek en ervaar je zelf wat jouw plek is in je familie(systeem) van herkomst. Dat doe je door verschillende opstellingen te doen, gebaseerd op de modules zoals die zijn beschreven in o.a. ‘Vonken van Verlangen’. In het eerste blok staat de horizontale ordening, de volgorde in de kinderrij, centraal. In het tweede blok de verticale ordening: jouw plek t.o.v. je ouders.

Daarnaast doen we nog een aantal andere modules en leer je over de theorie achter de familieopstellingen, zoals Binding Ordening Balans, de verschillende gevoelens en gewetens en werken vanuit het lege midden. Ook daarmee oefenen we. En je maakt je genogram en werkt hiermee met voorwerpen.

Iedereen doet alle opstellingen die in modulevorm aangeboden worden. Deze worden door ons, in twee groepen, begeleid.

Naast je systemische persoonlijke ontwikkeling leg je ook een belangrijke basis voor je professie, voor als je later zelf wilt leren opstellen en/of systemisch gaat begeleiden / adviseren. Leren door zelfervaring. Een unieke, gestructureerde, diepgaande manier om deze prachtige methode te ervaren.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze opleiding is voor iedereen die de ogenschijnlijk eenvoudige, diepgaande oplossingsgerichte methode wil leren kennen en de krachtige uitwerking ervan zelf ervaren. Voor jezelf is het een enorme verrijking en ingang om verder te komen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Beroepsmatig is het een meerwaarde om te gebruiken voor je klant, je relaties, je coachees, je collega’s of in je bedrijf.

De basisopleiding familieopstellingen is tegelijk hét fundament voor de vervolgopleidingen familieopstellingen en de opleiding organisatieopstellingen.

De opleiding is zowel bestemd voor particulieren als voor professionals, zoals coaches, trainers, organisatieadviseurs, loopbaanadviseurs, therapeuten, hypnotherapeuten, onderwijspersoneel, HRM-adviseurs, managers, verander- en projectmanagers, (bedrijf)maatschappelijk werkers, begeleidingsdeskundigen, NLP-ers en voor hen die aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken of nieuwsgierig zijn naar hun plek in het systeem van herkomst.

Een vooropleiding is niet noodzakelijk, wel de bereidheid om naar jezelf en het eigen systeem van herkomst te kijken.

Ga hier naar het aanmeldformulier.

Vervolg.

Heb je de smaak te pakken of weet je nu al dat je dit prachtige ambacht ook zelf wilt leren gebruiken? In september starten al de vervolgopleiding familieopstellingen en de opleiding organisatieopstellingen.

Duur van de opleiding.

De basisopleiding familieopstellingen duurt acht dagen en is verdeeld in twee blokken van drie dagen (vrijdag, zaterdag, zondag) en één blok van twee dagen (vrijdag, zaterdag). We werken met elkaar van 10.00 tot 17.00 uur.

Velen gingen je al voor en waren enthousiast. Kijk bij de REVIEWS

DATA  |  KOSTEN  |  LOCATIE | PE-punten

 

 

 

DATA | KOSTEN | LOCATIE | PE-punten:

Info basisopleiding Familieopstellingen
Basisopleiding familieopstellingen

Wil je in aanmerking komen voor PE-punten voor je beroepsvereniging? Neem even contact op dan kijken we naar de mogelijkheden.

Wij staan ingeschreven in het CRKBO.

‘Je weet pas waar je naartoe gaat als je weet waar je vandaan komt’.