Basisopleiding familieopstellingen

In onze basisopleiding familieopstellingen leer je familieopstellingen van buiten en van binnen kennen. Aan de hand van de theorie en vele opstellingen, ga je ervaren en waarnemen wat jouw systeem van herkomst voor en met je heeft gedaan. En wat de invloed op dit moment op je heeft. Een must voor iedereen die wil weten wat systemisch werken is, hoe het werkt en wat je ermee kunt. 'Je weet pas waar je naartoe gaat als je weet waar je vandaan komt.'

Inhoud basisopleiding familieopstellingen

Je gaat persoonlijk en professioneel leren kijken naar situaties vanuit dit systemische perspectief.

Centraal hierbij staan de theorie van de familieopstellingen en jij samen met de praktijk van jouw eigen systeem van herkomst. Korte stukken theorie wisselen zich af met veel oefeningen en opdrachten in de vorm van opstellingen. Daarbij werken we met modules, zoals o.a. beschreven in het boek 'Vonken van verlangen' van Wibe Veenbaas.  Naast je systemische persoonlijke ontwikkeling leg je ook de belangrijke basis voor je professie voor als je zelf wilt leren opstellen en/of systemisch gaat coachen. Leren door zelfervaring.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Voor iedereen die meer wil weten van deze ogenschijnlijk simpele ‘methode’. Systemisch werken is ongelooflijk oplossingsgericht. Je maakt kennis met de diepgang en de krachtige uitwerking door het zelf te ervaren. Voor jezelf is het een enorme verrijking en ingang om verder te komen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Beroepsmatig is het een meerwaarde om te gebruiken voor je klant, je relaties, je coachees, je collega’s of in je bedrijf.

De basisopleiding familieopstellingen is het fundament voor de vervolgopleidingen familieopstellingen en organisatieopstellingen, omdat je hierin de theorie en de systemische ontwikkeling van jezelf, door en door leert kennen: de basis van systemisch werken en alle opstellingen.

De opleiding is zowel voor particulieren als voor professionals, zoals coaches, trainers, organisatieadviseurs, loopbaanadviseurs, therapeuten, hypnotherapeuten, onderwijspersoneel, HRM-adviseurs, managers, verander- en projectmanagers, (bedrijf)maatschappelijk werkers, begeleidingsdeskundigen, NLP-ers en voor hen die aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken.

Een vooropleiding is niet noodzakelijk, wel de bereidheid om naar jezelf en het eigen systeem van herkomst te kijken.

Duur van de opleiding

De basisopleiding familieopstellingen duurt acht dagen en is verdeeld in twee blokken van drie dagen (vrijdag, zaterdag, zondag) en één blok van twee dagen (vrijdag, zaterdag). We werken met elkaar van 10.00 tot 17.00 uur.

Velen gingen je al voor en waren enthousiast. Kijk bij de REVIEWS

DATA  |  KOSTEN  |  LOCATIE | PE-punten

DATA | KOSTEN | LOCATIE | PE-punten:

Info basisopleiding Familieopstellingen
Basisopleiding familieopstellingen

Onze opleidingen zijn gecertificeerd
en geaccrediteerd door verschillende
beroepsverenigingen zoals NOBCO en SKJ.
Wij staan ingeschreven in het CRKBO.

‘Je weet pas waar je naartoe gaat als je weet waar je vandaan komt’.