Praktische informatie voor de basisopleiding familieopstellingen (systemisch werken).

Data

Kijk voor actuele data op onze agenda. We beginnen elke dag om 10.00 uur en ronden af omstreeks 17.00 uur.

Prijs

Met ingang van 2022 zijn de kosten € 1.600.  incl. cursusmateriaal, koffie, thee en lunch.  Een betalingsregeling is in overleg mogelijk. Omdat wij zijn geaccrediteerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) zijn al onze opleidingen vrijgesteld van btw. 

Locatie

Voor de basisopleiding familieopstellingen hebben we gekozen voor hotel Iselmar in Lemmer, 5 minuten van de A6. Makkelijk bereikbaar vanuit heel Nederland. Het is mogelijk in het hotel  te overnachten op één van de luxe kamers tegen aangepast tarief (boek rechtstreeks bij het hotel) of in een van de andere vele hotels, pensions of B&B’s in Lemmer of directe omgeving. Routebeschrijving.

PE-punten

Er bestaan ongeveer 100 beroepsverenigingen in Nederland. Op verzoek kijken we graag naar de mogelijkheden voor accreditatie. Neem contact op en we kijken wat de mogelijkheden zijn. Aan de basisopleiding familieopstellingen zijn 48 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) met als kenmerk 210224-L-002. De toekenning is geldig tot en met 05-2-2023  De SKJ, de Stichting kwaliteitsregister Jeugd, heeft per 5 april 2019 voor deze opleiding 48.00 punten toegekend onder nummer SKJ203744. Deze toekenning is geldig tot en met 5 april 2022. Deze wordt verlengd.

Reviews

ROUTEBESCHRIJVING