Praktische informatie opleiding systemisch werken in teams en organisaties t/m juli 2024.

Data

De eerstvolgende opleiding start op 21 mei 2024. Kijk voor actuele data op onze agenda. We beginnen elke dag om 10.00 uur en ronden af omstreeks 17.00 uur.

Locatie

Ook voor deze opleiding hebben we gekozen voor **** Sporthotel Iselmar in Lemmer, 5 minuten van de A6. Makkelijk bereikbaar vanuit heel Nederland. Het is mogelijk in het hotel  te overnachten op één van de luxe kamers tegen aangepast tarief (boek rechtstreeks bij het hotel) of in een van de andere vele hotels, pensions of B&B’s in Lemmer of directe omgeving. Routebeschrijving.

Kosten

De prijs van de opleiding is € 1.950, incl. cursusmateriaal, koffie, thee, lunch en feedback op je 'reisverslag'.  Een betalingsregeling is in overleg mogelijk. Omdat wij zijn geaccrediteerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) zijn al onze opleidingen vrijgesteld van btw.

Het maximum aantal deelnemers voor deze opleiding is 8, het minimum 6. Boudewijn is de begeleider.

PE-punten & accreditatie

Er bestaan ongeveer 100 beroepsverenigingen in Nederland. Op verzoek kijken we graag naar de mogelijkheden voor accreditatie.

Boekentips?

Vonken van Verlangen, Eerste Hulp bij organisatievraagstukken, De reiziger en zijn gids, Deep Democracy, Presence, Omarm de Chaos, Taal van transitie, Systemisch leiderschap.

Deze boeken en meer liggen tijdens elk blok op de boekentafel.

Praktische informatie opleiding systemisch werken in teams en organisaties v/a augustus 2024. (nieuwe eigenaren)

Data

Kijk voor alle data op onze agenda. We beginnen elke dag om 10.00 uur en ronden af omstreeks 17.00 uur.

Kosten

De prijs van de opleiding is € 1.950, incl. cursusmateriaal, koffie, thee en lunch.  Een betalingsregeling is in overleg mogelijk. Omdat wij zijn geaccrediteerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) zijn al onze opleidingen vrijgesteld van btw.

Je ontvangt 5% korting op de opleidingsprijs bij aanmelding voor 1 augustus 2024. Voor de eerste 6 aanmeldingen ligt er een mooi welkomstgeschenk klaar bij de start van de opleiding.

Locaties

Let op: m.i.v. augustus worden onze opleidingen gegeven op twee verschillende locaties (noord en zuid). Deze opleiding is in:

  1. Vergaderlocatie het Glaslokaal in Langeboom. Het glaslokaal biedt overnachtingsmogelijkheden. Ook zijn er andere locaties in de directe omgeving. Routebeschrijving Glaslokaal.

 

‘Je weet pas waar je naartoe gaat als je weet waar je vandaan komt’.