Praktische informatie (data, kosten, locatie, accreditatie) voor de opleiding organisatieopstellingen.

Data

Kijk voor actuele data op onze agenda.

We starten elke dag om 10.00 uur en ronden af omstreeks 17.00 uur.

Prijs

De prijs voor deze opleiding is € 1495 incl. cursusmateriaal en catering. Een betalingsregeling is in overleg mogelijk.

Omdat wij zijn geaccrediteerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) zijn al onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

Let op: deze kosten zijn (in 2020 voor het laatst) aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Er geldt een vrije voet van € 250, maar de rest, de opleidingskosten, is aftrekbaar. Dat scheelt al snel € 300.

Locatie

Voor de opleiding organisatieopstellingen hebben we gekozen voor het prachtige 4-sterren sporthotel Iselmar in Lemmer, 5 minuten van de A6.

Het is mogelijk in het hotel  te overnachten op één van de luxe kamers tegen aangepast tarief of in een ander hotel of B&B in Lemmer of omgeving. Het hotel ligt aan de jachthaven van Lemmer en tegenover het Woudagemaal, het grootste stoomgemaal ter wereld. Zeker een bezoek waard.

Routebeschrijving.

Accreditatie PE-punten

Aan de opleiding organisatieopstellingen zijn 48 Permanente Educatie uren toegekend door de
Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) met als kenmerk 180820-L-040. Deze toekenning is geldig tot en met 28-9-2020.

De SRVB, het Register voor Vaktherapeuten, heeft deze opleiding op 3 september 2018 al eens geaccrediteerd met 54 PE-punten.

Op 16 september 2020 is accreditatie aangevraagd bij het Registerplein t.b.v. bedrijfsmaatschappelijk werkers.

Er bestaan ongeveer 100 beroepsverenigingen in Nederland. We hebben graag even overleg als je voor PE-punten in aanmerking wilt komen. Neem contact op en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Reviews

ROUTEBESCHRIJVING