Praktische informatie (data, kosten, locatie, accreditatie) voor de opleiding organisatieopstellingen.

Data

De eerstvolgende opleiding start op 2 februari 2024. Kijk voor alle data op onze agenda. We starten elke dag om 10.00 uur en ronden af omstreeks 17.00 uur.

Prijs

De prijs van de opleiding is € 1.700, incl. cursusmateriaal en catering. Een betalingsregeling is in overleg mogelijk. Omdat wij zijn geaccrediteerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) zijn al onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

Locatie

Voor de opleiding organisatieopstellingen hebben we gekozen voor het prachtige 4-sterren sporthotel Iselmar in Lemmer, 5 minuten van de A6.

Het is mogelijk in het hotel  te overnachten op één van de luxe kamers tegen aangepast tarief of in een ander hotel of B&B in Lemmer of omgeving. Het hotel ligt aan de jachthaven van Lemmer en tegenover het Woudagemaal, het grootste stoomgemaal ter wereld. Zeker een bezoek waard.

Routebeschrijving.

Accreditatie PE-punten

Er bestaan ongeveer 100 beroepsverenigingen in Nederland. We hebben graag even overleg als je voor PE-punten in aanmerking wilt komen. Neem contact op en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Reviews

ROUTEBESCHRIJVING