Adriana Dallinga

“Ik was direct enthousiast toen Ineke en Boudewijn kwamen met het plan om praktijkdagen te organiseren. Na de basisopleiding en de opleiding familieopstellingen gevolgd te hebben, ga ik regelmatig naar een opstellingsavond, maar heb het zelf begeleiden nog niet in de praktijk gebracht/kunnen brengen. Ik hoopte voor mezelf weer een stapje verder te komen.
Het was heel inspirerend om een paar dagen met gelijkgestemden weer de diepte in de gaan. Elke opstelling was weer heel bijzonder en je leert zoveel van elkaar. Je kon oefenen met waar je behoefte aan had, als representant, als begeleider of je kon een vraag inbrengen. Daardoor zat er veel variatie in het programma.
We kregen weer meer handvatten over hoe je naar dingen kunt kijken en hoe je om kunt gaan met situaties die je kunt tegenkomen als beginnend begeleider. En ik kreeg voor mezelf weer inzichten in waar ik sta in mijn eigen proces. Dingen vielen op z’n plek en ik wist weer waarom ik daar was.Dank jullie wel, Ineke en Boudewijn, voor het organiseren van deze dagen op de jullie zo vertrouwde manier. Warm, relaxt en goed verzorgd. Voor mij waren deze dagen heel waardevol en ik hoop ook van harte dat jullie hiermee doorgaan. Het is fijn om zo te kunnen oefenen.Tot de volgende keer.”