Praktische informatie voor de Opleiding Familieopstellingen

Prijs

De prijs voor deze opleidingen is € 1495 incl. cursusmateriaal, koffie, thee en lunch.  Een betalingsregeling is in overleg mogelijk.

Omdat wij zijn geaccrediteerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) zijn al onze opleidingen vrijgesteld van btw.

Let op: de kosten zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Er geldt een belastingvrije voet van € 250, maar de rest, de opleidingskosten, is aftrekbaar. Dat scheelt al snel € 300.

Locatie

Voor de basisopleiding familieopstellingen hebben we gekozen voor hotel Iselmar in Lemmer, 5 minuten van de A6. Makkelijk bereikbaar vanuit heel Nederland.

Het is mogelijk in het hotel  te overnachten op één van de luxe kamers tegen aangepast tarief of in een van de andere vele hotels, pensions of B&B’s in Lemmer of directe omgeving.

Routebeschrijving.

PE-punten

De NOBCO heeft aan deze opleiding 48 PE-punten toegekend met als kenmerk 181111-L-060. De toekenning is geldig tot en met 11-01-2021.

Ook de VVH, Vereniging van Haptotherapie, heeft op 7 september 2017 deze opleiding geaccrediteerd met 54 PE-punten. De FNG kent ook PE-punten toe.

De basisopleiding familieopstellingen heeft van meerdere beroepsverenigingen al eens accreditatie ontvangen:

De SKJ, Stichting Kwaliteistregister Jeugd, heeft in 2017 deze opleiding voor 58 PE-punten geaccrediteerd.
De NBVH, Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten heeft 19 november 2013 aan deze opleiding 48 PE-punten toegekend.
De SRVB, Register Vaktherapie, heeft aan deze opleiding eerder al eens PE-punten toegekend. Deze accreditatie geldt op dit moment alleen voor de opleidingen familieopstellingen en organisatieopstellingen.
De BAMw, Beroepsregister voor Agogen en Maatschappelijk werkers heeft 27 juni 2014 aan deze opleiding 8,7 PE-punten toegekend voor in het BAMw geregistreerde maatschappelijk werkers, jeugdzorgwerkers en sociaal agogen. Bovenstaande accreditaties zijn op dit moment verlopen; op verzoek vragen we accreditatie opnieuw aan.

Er bestaan ongeveer 100 beroepsverenigingen in Nederland. Staat jouw vereniging / -register er niet bij? Neem contact op en we kijken wat de mogelijkheden zijn.